SUOMI ENGLISH ПО-РУССКИ

 
  logo

VUOKRAHINNASTO JA VARAUSEHDOT 2018

HINNASTO MÄNTYNIEMI Lisählö SARANPÄÄ &
KOIVURINNE
SAARIMÖKKI
Kesä-elokuu 1000 € /vko 10 € 800 € /vko 800 € /vko
Juhannusviikko 1500 € 10 € 800 € 800 €
Joulu/uusivuosi 1500 € /vko 10 € 800 € /vko ---
Muu aika 800 € /vko 10 € 450 € /vko 450 € /vko
Viikonloppu (pe-su) 450 € 10 € 300 € 300 €
Vuorokausi 200 € 10 € 150 € 150 €

Yllä oleviin perusvuokriin sisältyy vuodepaikkojen mukainen henkilömäärä. Lisähenkilömaksu lapsista sopimuksen mukaan. Perättäisistä lisäviikoista annetaan -10 % alennus. Hinnat sis. ALV, huoneistovuokrat 10%, muut palvelut 24%.

Lisäksi:
 * Ulkolaitamoottori (5hv) 30€ /vko, 15€ /vkl+ polttoaine
 * Loppusiivous Mäntyniemi 100 €, Saranpää ja Saarimökki 70€ /kerta
 * Pistorasia m.vaunu tai auto 20€ /vko, 10€ viikonloppu
 * Liinavaatteet 15€/henkilö, saunapyyhkeet vuokra 10€ /kpl
 * Saunan lämmitys etukäteen 30€ /kerta
 * Saunavasta 5€ /kpl
 * Mobiililaajakaista 15€/vko
 * Kannettava tietokone 30€/vko
 * Tarjoilujen järjestely 50€ /tunti
 * Viehekalastusluvat myynnissä Keski-Kymen erityiskalastusalueelle
 erillisen hinnaston mukaan!

Eri sopimuksen mukaa hoidetaan myös: tarjoilut, veneretket, koskenlaskuretket, kiertoajelut, kalastusluvat, kalastusvälineet yms.

1. Viikon tai pidemmissä vuokrauksissa vaihtopäivä on lauantai. Vuokraus alkaa n. klo 15 ja päättyy sovittuna lauantaina klo 12. Viikonloppuvuokraus alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 18 tai sopimuksen mukaan. Ilta-, päivätilaisuus ja yöpyminen sopimuksen mukaan. Kesällä otetaan varauksia viikonlopuksi, illoiksi, öiksi tai päiviksi vasta viikkoa ennen ko. vuokra-aikaa.

2. Varaus katsotaan tehdyksi kun ennakkomaksu 100€/vko on maksettu. Loput vuokrasta tulee maksaa neljä Viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Jos varaus tehdään myöhemmin kuin neljä (4) viikkoa ennen ko. vuokra-aikaa, on koko vuokrasumma maksettava yhdellä kertaa. Viikonloppuvaraukset ja iltatilaisuudet tulee maksaa heti varattaessa. Yritystilaisuudet laskutetaan jälkikäteen.

3. Peruutuksista on ilmoitettava viipymättä, mielummin kirjallisesti vuokranantajalle. Jos peruutus tapahtuu 15 pv ennen vuokra-ajan alkua, pidätetään peruutuskuluina 100€ ja mikäli peruutus tehdään myöhemmin veloitetaan koko vuokrasumma. Jos peruutuksen yhteydessä varataan uusi vuokra-aika, peritään lisäkuluina 85€, mutta ei koko perutun ajan vuokraa. Vuokranantaja voi peruuttaa varauksen, mikäli kyseessä on ylivoimainen este ns. force majeure. Vuokraajan ylivoimaisesta esteestä on oltava kirjallinen selvitys ja/tai lääkärintodistus. Tällöin kaikki maksetut maksut palautetaan varaajalle, lukuun ottamatta kohtuullisia toimisto- ja hoitokuluja.

4. Kohteen avaimet luovutetaan sovittuna ajankohtana Mäntyniemessä, Saranpäässä tai Saarimökillä (venerannassa) ja jätetään lähtiessä keittiön pöydälle tai sovittuun paikkaan.

5. Lomahuvila Mäntyniemen vuokraan sisältyy loma-asunnon käyttöoikeus, aitan, saunan, grillikatoksen ja
veneen käyttö, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, TV-video, DVD, stereoradio CD-soitin, sähkö, vesi ja polttopuut. Saranpäässä kaasugrilli ja kaikki muut paitsi vene ja polttopuut. Saarimökillä myös vene ja polttopuut. Liinavaatteet asiakas tuo itse mukanaan tai voi vuokrata ne erikseen. Siivouksesta asiakas huolehtii itse tai tilaa sen erikseen. Muut tuotteemme/palvelumme laskutamme hinnaston/tarjouksen mukaan.

6. Mäntyniemen huvilassa on varsinaisia vuodepaikkoja 8 kpl, lisävuoteista on sovittava erikseen. Aitassa on vuodepaikkoja 4. henkilölle. Saranpäässä 5+2 vuodetta. Saarimökillä 3+2 vuodepaikkaa. Teltan ja asuntovaunun käytöstä on sovittava erikseen. Irtaimistolle tai lomakohteelle aiheutetun vahingon vuokraaja korvaa täysimääräisesti tapauskohtaisesti. Kissoja ja/tai koiria ei saa viedä sisätiloihin ilman vuokranantajan lupaa.

Kalastus on sallittua vain luvalla. Alueella tarvitaan erillinen viehekalastuslupa, läänikohtainen ei kelpaa! Varmista että sinulla on myös voimassa oleva valtion kalastuksenhoitomaksu maksettuna, jos aiot kalastaa!

Nämä ehdot katsotaan hyväksytyksi kun varausmaksu ja/tai vuokra on maksettu.

   


HINNASTO
SIJAINTI
VARAUKSET
MÄNTYNIEMI
SARANPÄÄ
SAARIMÖKKI
KOIVURINNE

 


WWW.KYMENMOKIT.FI info@kymenmokit.fi +358 400 765103